Therapeutische gelaatsbehand.

Behandelingen met kruiden, cranio en lichttherapie,… een natuurlijke Lifting!

 

Met kruiden
Het therapeutische van de behandeling kan voor een belangrijk deel toegeschreven worden aan de gebruikte kruiden. De kwaliteit wordt bepaald door de productiewijze (correctie winning) en de behandeling van de plant (oogsttijdstip, groeiplaats,…). Dit is belangrijk voor een optimale werking!
De huidbehandelingen met kruiden werken niet alleen op de huid maar ook op de daarmee overeenkomende organen. Elk seizoen worden de vers gedroogde kruiden en extracten aangepast aan het element waarin we leven. Dat hiermee het maximum wordt bereikt kan men na de behandeling onmiddellijk zien in de spiegel en omdat op het hele lichaam wordt gewerkt blijft het resultaat veel langer. De kruiden werken reinigend én remineraliserend. Een speciale handeling zorgt ervoor dat de kruiden zeer goed worden opgenomen.

Massage en PH
We werken vooral op de energiecirculatie in de huid en brengen de PH waarde van de huid terug in balans. Als de wanneer de pH waarde lager is dan 7 spreken we van zuur en basisch als het hoger is dan 7. Het huidoppervlak van de mens bezit een pH van ongeveer 5.5. De natuurlijke zuurmantel van de huid remt de groei van bacteriën en voorkomt dat ze onze huid binnendringen. Ze helpt ons namelijk de huid goed gehydrateerd en sterk te houden. Een huid met een hoge pH is droger, doffer en sneller geïrriteerd en krijgt eerder rimpels. Het alleen wassen met water ( PH 8) en het gebruik van cosmetica kunnen de zuurgraad van de huid behoorlijk in de war brengen. Het gebruik van een goede peeling brengt de pH van je huid weer wat omlaag en maakt je huid weer glad.

Lichttherapie
Lichttherapie gebaseerd op lineair gepolariseerd licht opent de huidporiën, herstelt de beschadigde celmembranen en verhoogt de activiteit van de gezonde celmembraan.
Dankzij het behandelend licht kunnen vitaminen, collageen, zuurstof en andere belangrijke voedingsstoffen makkelijker door de celmembranen heen getransporteerd worden, waardoor het regeneratieproces ten volle wordt geactiveerd.
Deze lichttherapie werkt in op 2 tot 3 centimeter diepte van het weefsel, activeert de celwerking en stimuleert de natuurlijke stofwisseling. Het volledig onschadelijke licht werkt dus juist op die plaatsen waar de traditionele methodes en schoonheidsproducten ondoeltreffend zijn. De nieuwe geregenereerde epidemische cellen dringen naar de opperhuid door waar ze de kleine rimpels doen verdwijnen. De huid regenereert van binnenuit, ze wordt zachter en krijgt een gezonder uiterlijk.

Cranio, jarenlange Schoonheid en een ontspannen schedel…
Schoonheid van binnen naar buiten toe door:

 • een behandeling die diep naar de kern van de spanning op de schedel gaat,
 • daar de juiste informatie geeft,
 • de blokkade terug opstart en
 • in ont-winding brengt, zodat de schedel deblokkeert…

Met een goede doorstroming als resultaat kan…

 • het bloed meer voeding brengen naar de huid >> een stevigere huid, een helder hoofd.
 • kan er overdruk afgevoerd worden >> beter zien, een rustiger hoofd en huid bv. bij couperose.
 • kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden >> een zuivere huid / sinussen…
 • functioneren onze hersenen beter >> helder denken, goed studeren, meer zelfvertrouwen.
 • geeft onze gedachten de nodige rust >> om o a te genieten van deze zalige behandeling!

Kruidenthee
Na een zalige schedelbehandeling kan u als afsluiter genieten van een aan-het-seizoen-aangepast kruideninfuus. Als je correct gedroogde kruiden terug vocht geeft (max. 80°C) komen ze weer tot leven.

Resultaat van de behandeling

 • De huid wordt gladder en strakker door het activeren van de collageen- en elastine vezels aanwezig in de basaalcellenlaag.
 • Het opname vermogen van de huid (producten) vergroot.
 • Irritatie en roodheden worden onmiddellijk gekalmeerd door grote zuurstofopname.
 • Geeft 50% meer behandelingsresultaat.
 • Huidproblemen zoals acné, rimpelvorming, verhoornde huid, couperose, eczeem, psoriasis, allergie, enz. … worden verbeterd en genezen.
 • Een vrij hoofd en een vernieuwd gelaat met onmiddellijk resultaat!

De vergelijking in de spiegel van voor en na de behandeling geeft een enorm verschil! Let wel… “Regelmaat geeft blijvend resultaat”. De behandeling kost € 90.

Deze therapeutische behandeling duurt ongeveer 80 minuten en werkt nog en een week na.