Bioptronlicht

Bioptron lichttherapie

De Bioptron® Lichttherapie is gebaseerd op lineair gepolariseerd licht. Het opent de huidporiën, herstelt de beschadigde celmembranen en verhoogt de activiteit van de gezonde celmembraan.
Dankzij het Bioptron® licht kunnen vitaminen, collageen, zuurstof en andere belangrijke voedingsstoffen makkelijker door de celmembranen heen getransporteerd worden, waardoor het regeneratieproces ten volle wordt geactiveerd.
Het gebruikte lichtspectrum bevat geen schadelijke UV-stralen en omvat het volledige zichtbare deel en een fractie van het infrarood spectrum.

Plaatselijke Toepassingen:

Anti-depressiva: bij verlamming van een zenuw, voetzone therapie,…
Cel-vernieuwend: sterk liftend, anti-rimpel, couperose, cellulitis, ruwe huid na bestraling van kanker,…
Huidproblemen: Snellere en mooiere genezing bij open beenwonden, kloven, schaaf- en snijwonden, acné, eczeem, zona, psoriasis, huidschimmel, littekens, brandwonden, koortsblaren,… .
Ontstekingen: Vluggere genezing bij ontstekingen van spieren, gewrichten, pezen en zenuwen. Bij rug- en nekklachten, slijmbeursontsteking, tennisarm, jicht, reuma, arthrose, schouderkapselontsteking, sinusitis, enz.
Sportkwetsuren: Vluggere verdwijning van bloeduitstortingen en zwellingen door weefselvocht (door sporttrauma’s en andere ongevallen zoals spierscheur, gewrichtsbandenscheur, kneuzing, verstuiking, enz.)
Pijnverlichting: Pijnstillend effect bij gordelroos (zona), geknelde zenuw, hernia, posttraumatische pijnen, spierpijnen, ontstekingen, verrekkingen, verstuikingen,…


Voor een Stralende huid:

De Bioptrontherapie werkt biologisch in op 2 tot 3 centimeter diepte van het weefsel.
Ze activeert de celwerking en stimuleert de natuurlijke stofwisseling. Het volledig onschadelijke licht werkt dus juist op die plaatsen waar de traditionele methodes en schoonheidsproducten ondoeltreffend zijn. De nieuwe geregenereerde epidemische cellen dringen naar de opperhuid door waar ze de kleine rimpels doen verdwijnen. Dankzij het Bioptron licht krijgt de stofwisseling, die op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd, opnieuw voldoende hydratatie. Resultaat: de huid regenereert van binnenuit, ze wordt zachter en krijgt een gezonder uiterlijk.

1. De huid wordt gladder en strakker door het activeren van de collageen- en elastine vezels aanwezig in de basaalcellenlaag.
2. Het opname vermogen van de huid (cosmetica producten) vergroot.
3. Irritatie (epilatie) en roodheden worden onmiddellijk gekalmeerd door grote zuurstofopname.
4. Tijdsbesparend en 50% meer behandelingsresultaat.
5. Huidproblemen zoals acné, rimpelvorming, verhoornde huid, couperose, eczeem, psoriasis, allergie, enz. … worden verbeterd en genezen.

lichttherapie_hoofd

 

 

 

Het herstellend licht kost € 1 per minuut en kan ook samen met andere behandelingen, zoals bij magneetveld therapie, een schedelbehandeling en is dan de prijs van de behandeling + € 1 per minuut voor het licht.