Helder, rustig en minder pijn

Helder, rustig, minder pijn

helderrustigminderpijnb

Top – Joi – Ese

Dit zijn drie voedende kruidenmengsels, voor zowel het stoffelijk-, als het geestelijk lichaam. Gezamenlijk ingenomen versterken ze elkaars werking. Top, Joi en Ese zijn gemaakt van complete planten en werken als natuurlijke toevoeging op de andere Sunriderproducten.

Eeuwen geleden hebben Chinese monniken onderzoek gedaan naar manieren om het concentratievermogen te verbeteren en de levenskracht te verhogen. Ze experimenteerden met het innemen van verschillende kruidencombinaties. Zo ontdekten ze voedingstoffen die het denken verhelderen en het uithoudingsvermogen en geestelijke prestaties verbeteren. Top, Joi en Ese werken anders dan de overige Sunrider producten. Het effect strekt zich uit naar het mentale- en het spirituele vlak. Het is het beste om dit zelf te ontdekken. Uit ervaring van verschillende mensen blijkt dat de kruidencombinaties van Top, Joi en Ese pijn helpen verminderen en het bewustzijn en concentratie helpen verhogen.

Ze worden verkocht in capsules van plantaardige makelij. Top, Joi en Ese tezamen ingenomen geven een staat van meditatie, helder, geconcentreerd en gefocust, toch rustig, zonder dat men mediteert.

– “TOP”: WERKT VOORAL VOEDEND OP DE LINKER HERSENHELFT
Stimuleert het mentaal en emotioneel evenwicht en brengt zo rust, helderheid en een verhoogde concentratie. Aan te raden bij zwaar hersenwerk, contemplatie en bv. vergaderen.

– “JOI”: IS SPECIAAL SAMENGESTELD VOOR HET SPIER- EN SKELETSTELSEL
Met Joi wordt het weer een plezier om dingen te doen. In combinatie met Top en Ese brengt het in meditatie zonder te mediteren, dat betekent, helder, alert en rustig.

– “ESE”: VOEDT VOORAL DE RECHTER HERSENHELFT EN DAARIN DE INTUÏTIE
Voedt het centrale zenuwstelsel en maakt het mogelijk om in rust en in balans te blijven, bijvoorbeeld bij meditatie, pijn, maar ook tijdens het werk. Geeft een diepe en rustgevende slaap. Stress krijgt hierdoor minder vat op lichaam en geest. Het blijft stil en rustig van binnen.