Sport en conditie

Sport en Conditie

1 Caps of Drankje per dag geeft al verschil!

Onderstaande producten helpen het lichaam een goede conditie op te bouwen. Het lichaam is veel in beweging: of je nu naar de bus wandelt of 25 baantjes per week zwemt, je probeert steeds betere prestaties te leveren. Maar ook voor mensen die erg gehaast leven, is een goede conditie onontbeerlijk!

Wereldwijd wordt steeds meer aandacht besteed aan het krijgen en behouden van een goede conditie. Overal zijn mensen bezig met trimmen, fitness of andere sportactiviteiten.

sportb

Tijdens het beoefenen van sport zijn vijf aspecten van vitaal belang:

– SNELHEID “SUNRISE”: WARMT SPIEREN OP VOOR SPORTPRESTATIE
Actie en sport beginnen in het element vuur, het hormoon systeem wordt als eerste belast. Sunrise is voeding voor het hormoon systeem, dat zorgt voor het geleidelijk verlopen van de warming-up en de cooling-down.

– COÖRDINATIE “SPORT CAPS”: SNELLER HERSTEL VAN OVERBELASTE SPIEREN
Ze bevatten een bijzondere samenstelling van kruiden die het lichaam voorziet van de juiste voeding om actief te kunnen blijven. Voorkomt spierkramp en spierpijn.

– KRACHT “ELECTRO SPORT” EN “SUNBAR
Meest waargenomen effecten: sterke verbetering van de vochtopname door de lichaamscellen, versneld spierherstel na grote inspanning, levert voeding en mineralen, vergemakkelijkt de assimilatie van voedingsstoffen, neutraliseert de negatieve effecten van vrije radicalen.

– LENIGHEID “FORTUNE DELIGHT
Deze verfrissende kruidendrank optimaliseert de energiecirculatie in het lichaam, stimuleert de ingewanden en bevordert zo reiniging en afvoer van giftige stoffen en de afvoer van opgelost vet. Fortune Delight bevat essentiële mineralen en antioxidanten.

– UITHOUDINGSVERMOGEN “NUPLUS” EN “EVERGREEN
Beide producten maken het lichaam dus sterk en vergroten direct het uithoudingsvermogen. Nuplus en Evergreen zijn de producten die ook het herstelvermogen vergroten. Nuplus voorkomt afbraak van het spierweefsel, voorziet in nieuwe voorraad van brandstof en Evergreen versterkt de lever, die daardoor sneller afvalstoffen uit het lichaam haalt.

Sunrider heeft een reeks producten ontwikkeld voor sporters en mensen die zware lichamelijke of geestelijke arbeid verrichten.